sreda, 23. junij 2021

Sonce pomaga...

  Danes sem si vzela malo časa zase. Vse me je dohitelo, kar sem odlašala. Zdaj sem delala na polno in to me je čisto utrudilo. Zdaj pa je čas za počitek. Če bo še enkrat tako, si ga želim vzeti sproti. Vsak dan malo.

Uživam v tišini in samo v tem, da se ne dogaja nič. Čisto nič. To mi je všeč. Lahko poslušam ptičje petje. Lahko poslušam tišino. Lahko samo sem. Uživam ob kavi. Kako sem potrebovala tak dan!

Seveda dvomim v svojo srčnost. Ampak vedno začutim, da je to samo navidezno. Samo laž, da se ne rabim poglobiti vase in se imeti rada ali vseh drugih – mogoče. Zaupam, da smo ljudje dobri po naravi. To si želimo izražati in podarjati.*

Zaupam v svojo srčnost, da je vedno tu. Čeprav si včasih sama zaprem vrata pred njo. Ampak dovolj je bilo tega. Niti se ne rabim spraševati o tem. Zaupam. Bila sem že ustvarjena kot srčna oseba. Rada pa bi še bolj razširila in odprla svoje srce.

Zato zdaj spuščam stare energije, ki me želijo napeljevati na sivine ali črnine ali temnine, da nimajo tu kaj iskati. Lahko odidejo. Zdaj si ustvarjam prihodnost, ki mi je všeč. Bolj kot izbiram srečo, bolj se vse srčne želje uresničujejo. Sonce pomaga, kava pomaga, ptički pomagajo, da samo srkam ta čaroben trenutek v svoje srce. Pomaga pa tudi, da imam rumeno obleko na sebi in pijem kavo iz rumene skodelice!

Danes zaupam v svojo srčnost. Danes zaupam v tvojo srčnost. Danes samo zaupam.

Ljubek sijoč srečen pristen igriv dan!



 🌷 P.S.: Zaupaj v svoje srce. Prav te vodi. Zaupaj v svojo srčno pot. Tega si vredna – vreden!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/f4Mc-NYPHaQ

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar