sobota, 1. maj 2021

Pripada z rojstvom - ne samo normalno!!!

  Kako praznovanje! Lahko grem celo na kavo! Kaj takega!! Kako razkošje! Kar izkoristila sem! Vreme se še prilagodi in navadi, pa bo! No, samo ne pritoževanja! Ne pritožuje se, da se pritožuješ!

Stop!

Ne pritožuj se, da se pritožujem! Kot jaz sebi!?! Kaj?!

Preveč kompliciranja!

Samo cona brez pritoževanja! Zdaj!

Kako je lepo!

Kava je izjemno dobra!

Kako lahko cenjenje, hvaležnost, zahvaljevanje, prijaznost spreminjajo življena! Seveda pa ga najprej meni. To je kot lepljiva dobra vibracija. Samo dobro se še bolj lepi na mene! Prav magnetna sem za sijajno in fantastično! Lepljiva!

Gledam na čudovit gozd. Polno je zelenja in temni iglavci in živo zelene krošnje v nastajanju so tako lep kontrast! Kako dolgo že nisem pisala iz kavarnice! Zdaj to še bolj cenim! Lepo mi je, veš. Samo to ti želim malo podariti. Košček lepote. Samo opomnik, kako lepo življenje živimo. Ptički pojejo, kavo pijem in imam čudovit pogled na Pohorje. Kaj ni življenje lepo?! Res je lepo! Čarobno!

Naj bo vedno tako ali še boljše!

Ljubek sijoč pristen igriv lep simpatičen čaroben pisan mavričen bleščeč radosten dan!



  🌷 P.S.: Ljubkost je vse okoli nas. Zdaj jo samo sprejmimo v srce. Ljubim to lepoto življenja. Vedno znova me preseneti s čarobnostjo. Vse je popolnost. Vse je nastajanje in izginjanje. Vse je lepota. Vse je samo lepota! Danes vzamem to čarobnost v srce. Bolj in bolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️ Nega duše! ... https://youtu.be/bd1oZflg0l8

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - I'm On Fire  ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar