sreda, 28. april 2021

Druženje nam krepi imunski sistem!!!

 Kako kaj prazničnost?

Kaj če bi se danes praznično uredila? Kaj to sploh pomeni!?

Rada imam praznovanja. Spomnim se, ko nas je oma vedno zbrala za vse praznike in smo skupaj praznovali. Kot bi imeli praznik doma in potem še gostijo pri omi. No, oma je moja babica. Tako jo kličem. Oma Angela.

Kaj če bi si kar tako naredili kako praznovanje? Malo žar, malo sok in seveda prikupni, edinstveni ljudje. To je normalno. Praznovanja. Obredi. Druženja. To nam krepi imunski sistem. Skoraj še bolj kot zdrava hrana. Ni čudno, da pravijo že od nekdaj, da je smeh pol zdravja!

S kom se boš danes družil-a? Ob kom ti zaigra srce!? Saj ni treba, da so posebne priložnosti. Vse je posebna priložnost, ker smo z ljubimi.

Zdaj pa je že kar nekaj let, kar ni babice. Vedno pa mi bodo ostala lepa praznovanja v srcu. To mi vedno bogati življenje!

Ljubek srečen dan!



  🌷 P.S.: Že pitje kave s kom, ki ga imamo radi, je praznik. Danes si vzemimo čas. lepo je biti to, kdo smo. Sploh, če smo skupaj in praznujemo prisotnost in pristnost drug drugega!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️ Nega duše! ...  https://youtu.be/bd1oZflg0l8

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Wet Wet Wet - Love Is All Around ... https://youtu.be/h3gEkwhdXUE

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar