petek, 19. marec 2021

Vse lahko imaš! Ampak kaj izbiraš!?!! Zdaj!!?!

  Živim zdaj ta dan moje najboljše življenje?

Izbiram več in več sreče?

Pa tako lahko je!

Vedno imam na izbiro oboje!

Za vse se moram potruditi, dokler tok ne steče. 

Za žalost in take vibracije se moram potruditi, da tako razmišljam. Čuvati moram ograjo, da kakšna pozitivna misel ne skoči čez, tako bi ves plevel ovel - bil brez pomena. Moje pozitivne misli bi tako močno zasijale, da bi ostala samo svetloba – radost, ljubezen, igrivost, smeh. Zato sem čuvajka negativnega.

Tudi za srečo se moram potruditi. Plevel se bo poskušal razrasti. Že samo zato, ker sem ga dolga leta negovala v svoji glavi kot najlepše rastline. Pulila pa sem rodovitne plodovitne bilke. Ampak zdaj sem se pripravljena odreči plevelu – svojim negativnim mislim.

Pravzaprav mi je všeč sreča in ustvarjanje pozitivnih spominov. Saj vem, da je bilo kdaj tudi slabo v preteklosti – ampak zakaj bi zdaj o tem razmišljala in s tem pustila plevelu, da se razrašča v moji čudoviti sedanjosti, če ni treba!

Danes z lahkoto ustvarjam vrt poln dišečih vrtnic vseh barv! Kaj pa si ti ustvarjaš?

Ljubek srečen sončen razraščeno pisan igriv sijoč dan!


🌷 P.S.: Življenje je čista radost in igrivost! Vredna si vsega dobrega! Vreden si vsega dobrega. Zdaj pa to sprejmi v srce!
 
 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Zaljubljeni v Življenje! ...  https://youtu.be/4bbhktETuXo

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - The Only Thing That Looks Good On Me Is You ... https://youtu.be/onn8x-qDrtg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar