torek, 16. marec 2021

Danes sem na valu sreče!

 Čudovita si! Čudovit si!

Kaj ti je kdo povedal, da je čas, da vsi odvržemo orožje, oklepe in vse bojevne naprave. Ni več čas bojevanja. Zdaj vse, kar si želimo pride zlahka, z milino in čudežno.

Čas je, da odvržem vso težo borbe. Nič se mi ni treba boriti. Skupaj smo. Proti ničemur in nikomur se mi ni treba boriti. Samo ustvarjam si življenje v katerega sem zaljubljena. Vsi smo na enem planetu. Vsi smo državljani matere Zemlje. Čas je, da zaživimo v harmoniji z njo in v harmoniji drug z drugim.

Čas je, da magnetno privlačimo to, kar si želimo.

Nič več boja, nič več trdega dela, garanja, mučenja, trpljenja. Vse to nas pušča ujete v suženjstvu, sistemu.

Danes snemam svoje okove, ki sem jih izbirala tako dolgo. Tako dolgo sem igrala to igro, da sem mislila, da je resnična.

Zdaj, danes je čas, da se osvobodim. To je moja pravica, dana z rojstvom.

Danes sem na valu sreče. Od zdaj naprej sem na valu sreče. Opuščam vse boje, ker so nesmiselni. Čas je za novo obdobje. Moje srce je odprto. Danes veslam in sem poravnana s tokom srca in življenja, ki se pretaka skozi mene. Ljubezen v meni postaja še bolj močna reka!

Kam te kliče tvoje srce?


 🌷 P.S.: Vredna – vreden si dobrega življenja! Zdaj pa si ga ustvarjaj čarobno! Svobodna – svoboden si! To nam vsem pripada! Pa še to! Čudovit-a si!

    💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Zdravje! ...  https://youtu.be/9soiJslh96o

 🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar