ponedeljek, 22. februar 2021

Se sploh zavedaš, da si ljubljen-a?

  Ljuba, ljubi, kako kaj danes?

Se sploh zavedaš, da si ljubljen-a?

Se zavedaš, kako si dragocen-a? Se zavedaš, da si edina oseba na tem svetu s to mešanico lastnosti n izraznosti in darov in talentov.

Danes je dan, da prepoznamo to Ljubezen v srcu in jo delimo naprej. Ampak seveda najprej sebi. Prazna vreča ne stoji po konci. In kaj sploh lahko daš s prazne vreče? Praznino?

S tem, ko sem povezana s svojim srcem, sem živost in lepota. Takrat komaj živim. Takrat komaj lahko čutim, kako se Ljubezen želi pretakati skozi mene.

Danes puščam in dopuščam tok reke Ljubezni, naj se pretaka skozi mene. Naj odnese vse, kar ne služi in naj zalije vse, kar se razvija v še več Ljubezni. Danes sem svobodna in cvetem v vsej svoji lepoti. Danes sem jaz jaz.

Kaj pa ti moja ljuba, moj ljubi, dopuščaš kar reki Ljubezni, da te osveži in prerodi?

Ljubek sijoč pristen igriv srečen dan!

Cmok!

Objem!



🌷 P.S.: Življenje je tako polno radosti, sprejmi danes vabilo, moja ljuba, moj ljubi. Dopusti Vesolju, da ti pokaže, kako si ljubljen-a!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️  Zasij!  ... https://youtu.be/7XJdDugOrpg

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Mišo Kovač - Malo mi je jedan život s tobom ...  https://youtu.be/ox-0aVQEsxI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar