ponedeljek, 18. januar 2021

Pretočni za svetlobo, sijaj, čarobnost!

 Res je lep ta naš planet Zemlja. Čudovita je! Vedno preseneti s čim lepim. Ne glede kolikokrat sem videla sončni vzhod ali zahod, se ne morem tega naveličati. Prav obožujem naravo.

Čutim, da se ta narava vedno bolj prebuja tudi v meni. Kliče me. Želi se izraziti skozi mene. Kako naj se upiram temu? Se lahko vrtnica upira temu, da bi vzcvetela in ostala vedno v popku? Malo sonca posije na njo in že jo vabi naprej. Razpre se na široko.

Točno to se dogaja. Zdaj se odpiram Ljubezni na široko. Čutim ta pozitiven močan val srečne igrive radostne zabavne nagajive sijoče svetle energije, ki me preplavlja.

Potem pa čutim bedo, ko nisem povezana. Zato si želim biti vedno bolj srečna. Želim se še bolj odpreti tej Ljubezni. Želim še biti bolj pretočna za to svetlobo, sijaj, čarobnost.

Danes zaupam, da je vedno z mano. Danes zaupam, da sije v polnosti in se še bolj močno pretaka skozi mene.

Sijajen čaroben ljubek dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Kako pa si ti kaj pretočna – pretočen za reko Ljubezni? Dovoli ji danes, da te povabi v radost in sprejmi vabilo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Praznuj svoje življenje!  ... https://youtu.be/-CvAJxSF-40

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari Dobra večer, uzorita … https://youtu.be/TJSiJdCVcas

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar