sreda, 13. januar 2021

Otresem umazanijo in grem naprej?!

Zakaj ne bi živeli po svoje?

Po čigavo pa?

Kaj sploh pomeni živeti po svoje?

Zame to pomeni, da sem v srcu in da ga poslušam, kam me vodi. Sem v centru. Dopuščam božanski ljubezni, da se izraža skozi mene. Dopuščam, da sem Ljubezen.

Zdaj razumem, da je Ljubezen vedno v meni. Je bila in vedno bo. Dežuje name kot topla prijetna ploha. Vedno sem zasipana z njo. Od mene pa je odvisno ali se skrivam pod dežnikom ali odprem srce Ljubezni.

Ali ji dopuščam, da še bolj močno sije v mojem življenju?

Dopuščam ji, da sije, ko sem srečna. Delam, kar ljubim. Se počutim dobro. 

Če se pa ne, se vprašam, kako se lahko počutim malo boljše. Saj ne bi koga drugega pustila ležati v jarku, kajne? Torej, zakaj bi sebe pustila ležati v luknji, če lahko vstanem, si pogladim obleko, otresem prah in grem naprej?!

Ni vredno trpeti. Ni vredno ležati in se valjati v starih zamerah. Ni! Zato, ker nočem izpustiti niti enega sedanjega trenutka, ki mi zdaj nudi življenje. Svežega. Novega. Čisto čistega.

Ljubke srčkan izjemno fantastičen navdihujoč sijoč srčen bogat srečen dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Ne bomo ja preteklosti vlačili v sedanjost in jo packali, če pa lahko izberemo boljše zdaj!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Dopusti več sreče!  ... https://youtu.be/rZN_h6Fv_fA

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis and Ann-Margret HD: "The Lady Loves Me"  … https://youtu.be/Fv0bpfGfzls

Ni komentarjev:

Objavite komentar