nedelja, 24. januar 2021

Drugi so le drugi!

 Hej, kaj če bi se danes uresničevali? Kaj če bi danes verjeli, da je vse mogoče? In vse je vse. Kaj če bi danes zaupali, da lahko imamo vse? Kaj če bi zaupali, da smo sposobni uresničiti vse, za kar se odločimo in v kar vlagamo energijo?

Kaj ne bi bilo takoj življenje drugačno?!

Boljše in bolj radostno.

Navajena sem ali mogoče mi vsi, da verjamemo, kar se da in kaj se ne da. Naučijo nas na podlagi svojih omejitev in normalnosti, kaj je mogoče in kaj ni.

Kako naj kdo ve, kaj je tvoje poslanstvo in kako to ni mogoče, če nima enakih zanimanj in naravne želje po tem? To je kot bi navdušenec za avte odsvetoval nakup kolesa. Jaz pa bi se rada vozila s kolesom. Res bi se rada! in rada bi čutila veter v laseh.

Zato. In samo zato. Ti si najboljši strokovnjak – strokovnjakinja zase! Zato le poslušaj svoje srce. Drugi so le drugi. Ti pa si ti. Zato lahko ti zaupaš sebi.

Ljubek sijoč srečen sočen srčen pisan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Definitivno pa se učimo od drugih, ki so že prehodili pot, na katero nas vleče. Bogate in dragocene izkušenj tudi prav pridejo. Vedno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Praznuj svoje življenje!  ... https://youtu.be/-CvAJxSF-40

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... All The World (I Tell Myself) … https://youtu.be/DXDyJ1fsaQw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar