petek, 7. februar 2020

Vem!

Saj ne vem, če je to za praviti!?

Ali pa mogoče le?

Imeli smo dva dni sonce. danes pa je vetrovno in še močan naliv se je začel. No, zdaj se je že polegel. Kako to, da lahko uživa ob obojem? Ni to čudno. Človek bi si mislil, ali jaz bi si mislila, da imam lahko rada samo eno. Sončne dneve. V bistvu pa so mi tudi ti oblačni všeč. Vabljivi so. Za čaj in užitek doma. za prazničnost. Mogoče brezdelje. Počasen ritem. Zjutraj je bila tema, kot da še je vedno mrak. Prav prija kak tak dan, ko ni vse sijoče in svetleče in samorogi in mavrice.

Prav prija mi.

Mogoče prav zato, da si spočijem. Samo, da bom potem lahko sijala bolj sijoče in jasno. Prav prija mi, da ne rabim biti nasmejana, razposajena. Samo sem.

Kako pa to paše. Prav domače se počutim. V prestavi skoraj nič. Ampak res prija.

Zdaj gledam nadaljevanja Harryja Potterja. Prav preseneti me, kako vse doživlja. Jezo in radost in ljubezen.

Celovita osebnost je. tako kot mi.

No, saj vem, da je knjižna osebnost. Ampak saj veš, kaj mislim!

Prav prijajo mi umirjeni počasni dnevi. Brez ritma. Ali v počasnem ritmu. Dolg tuš pod vodo! Je pa res, da sem tako smejala. Imam novega youtuberja, ki me razveseli. Pravzaprav ga ima moj sin! Ampak ga je tako zabavno gledati! Pravi navdih mi je! res! Kako so dobre zanimive finte! Prav popestri mi sivinske dneve.

Ampak mavrica je v meni. Prav je, da je. lahko zaupam, da se vse pomika v smer, ki si jo želim. Samo to je pomembno. Vse se premika v to smer, čeprav izgled, kot da miruje. Moji motorji in motorji Vesolja delajo! Vem, da imam vso podporo! Vem, da imam vse, kar potrebujem v sebi!
Kaj bi torej iskala še kje drugje?

Tako moje drage, moji dragi, ljubek pristen čudovit srčkan srečen pristen sončen mavričen siv pester dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je zate. Vedno ti stoji ob strani!




Ni komentarjev:

Objavite komentar