ponedeljek, 3. februar 2020

Pa ni res! Res ni res!

Kaj je pomembnejše? Ljubezen ali ljubezen? Ali mogoče ljubezen?!

Vse lahko gledamo s tega vidika. Lahko sem ljubezen ali pa sem lahko klic po ljubezni. Torej brez obsojanja. Vse, kar ni izraz čiste ljubezni zdaj, je samo klic po ljubezni. Zdaj!

Torej je lahko življenje polno in praznično. Sploh, če vse tako gledamo tako.
Smo lahko srečni ne glede na vse? Smo lahko pristni ne glede na vse?

Sem lahko srečna ne glede na vse? Sem lahko pristna ne glede na vse?

Tako je!

Lahko sem!

In vse je moja odločitev. In vse je moj pogled na odločitev. Tako je!

Lahko se noro zabavam in mi je celo smešno v isti situaciji. Ali pa pustim mislim, da me usmerjajo v tok skrbi. Ki pa tako ne pomaga. Samo iz mojega umirjenega lepega življenja naredijo v trenutku največjo katastrofo vseh katastrof! Največjo tragedijo! Kaj tragedijo! Dramo! Kaj dramo! Grozljivko!
Pa ni res! Čisto lepo življenje imam.

In nikoli ni tako hudo ali čudno ali tragično, kot mi prikazujejo moji možgani. Ali misli. Ali navajene misli. Sedanjost je v resnici veliko bolj prijetna. Samo sem. v tem lepem trenutku. Zdaj!

Ljubim svoje lepo polno bogato pristno življenje. V polnosti sem to, kdo sem. zdaj! ljubim svojo domišljijo. Lahko pa jo uporabim proti meni ali zame!

Lahko jo uporabim v smeri sovjih srčnih želj ali pa skrbi.

Kaj danes izbiram? Ker vedno je moja izbira. Tudi če me res kaj skrbi, s skrbljenjem ne bom nič rešila. Zato se samo zamotim. Bom že potem naprej skrbela. Čez pol ure. Zdaj pa bom uživala. In tako lahko mine ves dan, čisto brez skrbi, čisto brez nepotrebne tragedije. Tako je to!

Izbiram ljubezen do sebe.

Izbiram ljubezen.

Tudi to je ljubezen do sebe, da izbiram to, kar mi je všeč. Pa čeprav so danes to misli. Odločajo. Odločajo o tem, kako pa se počutim. In želim se počutiti dobro! želim se počutiti sijajno! Zdaj! zares!

Ljubek sijoč pristen srčkano izjemen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Saj veš, da si čarobnost?! Kajne?! Vse imaš v sebi! Od nekdaj imaš vse v sebi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar