četrtek, 7. februar 2019

Pestrost... z vseh koncev...

Moje življenje je pestro. In zabavno. To je danes ta dan, ko sem lahko pristna. Še bolj. Danes je moj dan, ko sem lahko še bolj ustvarjalna.

Danes je dan, ko je lahko moja najljubši do zdaj.

Danes je dan, ko je lahko ta dan kot darilo.

Danes je dan, da sem lahko še bolj jaz.

Danes je dan, ko lahko uživam.

Kaj bom danes izbrala zase? Kaj bom uresničila zase? Kaj bom uresničila? Kam bom stopila danes? Kam me vodi srce?

Včasih so dnevi za odgovore. Včasih pa za vprašanja. Pa dopuščam odgovorom, da me najdejo? Ali kot staro lajno ponavljam samo vprašanja? Je kaj prostora vmes? Je kaj manevrskega prostora? Za vdih. Za sprejemanje odgovorov.

Včasih se mi zdi, da če bi vedela celo pot naprej, da bi mi bilo lažje. Rada bi vse odgovore zdaj. V tem trenutku. Kot branje romana. Vse bi prebrala, potem pa bi počasi uživala v vsaki strani sproti. Ali da bi vedela vsaj konec. Pa saj ga vem! Konec je dober! Ker če ni dober konec, še ni konec. Dejstvo.

Včeraj sem šla na izlet. V ljubko mesto na južno stran. Preko meje. Božansko. Garmin me je sproti vodil. Zdaj na nadvoz rahlo levo. Potem pri naslednjem izvozu ven. Potem v krožnem pri drugem izvozu, pri naslednjem, pri prvem. Vse to. Če bi mi navigacija povedala vse v trenutku, ko sem se usedla v avto, mislim, da bi bilo preveč. Nič si ne bi zapolnila in ne vem, če bi našla. Verjetno ne. Bilo bi preveč.

Enako v življenju sproti dobivam namige. Zdaj tja. Kar čutim, kako me intuicija vleče. Samo to poslušam. Ne rabim več vedeti. Kompas ali moja smer je tako vzpostavljena.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje je čarobno! Cole Porter - Let's Misbehave (https://www.youtube.com/watch?v=ba5Sg8V42yk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar