petek, 8. februar 2019

Lepota številk...

Kako lepo je živeti! Danes sem spet odkrila svojo pozabljeno ljubezen do številk. Pač pri srcu so mi. Vidim jih vsepovsod. Ne vem zakaj se mi zdi ali dozdeva ali so mi samo tako pri srcu 555. To pa vedno vidim na avtih. Bom pogledala, kaj pomeni. Pa saj tudi 444 sem videla, pa 111. To me zasleduje, ali pa jaz njih. Pa saj 777 tudi. Oh, čakaj, fokus.

Torej 555 namiguje ali govori o (https://joynumber.com/555-angel-number/) spremembah, gibanju, gibanju naprej, potovanju kam in ni nikoli o povsem običajnem. Zanimivo. Bom še pogledala kako drugo razlago.

Vedno pa me je tudi zanimala numerologija. To sem že tudi malo pozabila. Bom osvežila znanje.

Kako dobro sem poslušala o dušah dvojčicah, no o sorodnih dušah. Ali izvabljajo najboljše iz nas. Ali pa najslabše. Na to zadnje je za iti naprej. Ali kako bi rekli. Na svetu je ogromno ljudi. Nisi edina zanimiva igra v mestu. To je tako smešen prevod. Ampak nekako tako. Bistvo se da izluščiti. Pri prvi sorti, pa ne glede kako slab dan imamo, izvabijo duše dvojčice najboljše iz nas. Nas nasmejijo, nič ni več tako resno… Vem, čarobnost!

Ljubek prisrčen srečen barvit pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Danes je srce naš kompas! Kam gremo danes!? Kam nas vodi pustolovščina? Poslušaš svoje srce?! Naj se nam danes razkrije pot, odgrne tančica. Sledimo še bolj svoji duši. Norah Jones - Sunrise  (https://www.youtube.com/watch?v=fd02pGJx0s0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar