sobota, 1. april 2023

Narava v tebi cvete od LJUBEZNI!!!

Včeraj sem poslušala kanaliziranje Kassandre – Susan Ashley, da je v vsem luč. Mi pa se osredotočamo, oziroma smo sprogramirani, da se fokusiramo na pikico teme. To vključuje sram, krivdo, strah, nevrednost, nisi dovolj, pomankanje, obtoževanje, zavist, tekmovalnost, ljubosumje… vse nizke vibracije!

Mene narava vedno sprošča in me poveže z mojo pravo naravo!

Takoj, ko se povežem z materjo Zemljo občutim mir in kako zelo sem ljubljena! Prav preseneti Me s svojo milino in nežnostjo, kako zlahka me preobrne v pravo smer. Takrat spet v sebi občutim mir in da je vse dobro. Kot bi me objela s toplo kociko Ljubezni. zdaj ji odpiram srce! Zdaj se vsa prepuščam naravi. Čutim in ji dovoljujem, da me zdravi.

Čutim moč narave, a hkrati me tako nežno spodbuja k rasti. Odvzema mi vse skrbi in me napolni z zaupanjem. Samo položim noge na zemljo, kjerkoli sem in sprejemam ter dajem vso sebe. Božanski občutek, kako enostavno se je povezati s svojo pristno naravo!

Narava je res vsa napolnjena z ljubeznijo, tako pa smo mi tudi. Zato danes ne izgubljaj energije z osredotšanjem na slabo. To je preteklost. To je mimo. Dovolj je bilo krivljenje kogarkoli, tudi sebe. Odupsti si, odpusti jim. Zdaj pa zadihaj v ljubljenost, kajti ti si ljubljenka matere narave. Vedno je dobro poskrbljeno zate. Zaupaj.

Kako se lahko danes malo bolj prepustiš materi naravi? Kako lahko danes malo bolj zaživiš pristno? Kako se lahko danes malo bolj povežeš s svojo naravo?

Ljubek fantastičen krasen čudovit pristen igriv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Čudovita si v vseh pogledih! Prazničnost je zate! Ljubi se in vse, kdo si. Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ljubezen od znotraj! ...  https://youtu.be/1UzBE1Yfpz4

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar