petek, 31. marec 2023

Uspevaj kjer si!!!

Zdaj pa je zares čas, da zacvetiš!

Dovolj je bilo čakanja!

Dovolj je bilo čakanja na karkoli!

Zdaj je čas, da res v polnosti uspevaš, kjer si.

Kaj si želiš? Kaj si zares želiš?

Zdaj pa najdi pot do tega. pusti izgovore zadaj! Kaj pa lahko narediš? Kaj lahko narediš zdaj? kaj lahko narediš kljub vsemu? Kaj lahko narediš kljub izgovorom?

Stopi naprej. Življenje ta vabi na praznovanje! Življenje te vabi v radost! Vsa duša te kliče, da se uresničuješ in živiš svoje poslanstvo! Bodi srečna!

Zares si želim svobode in miru. Danes si to ustvarjam tako, da izbiram radost in svobodo in seveda mir. Najprej v sebi! To je moja božanska pravica, da sem svobodna! Zato zdaj to zahtevam! Zdaj to kličem nazaj! Zdaj zahtevam to moč nazaj!

Karkoli mi je zavestno ali podzavestno jemalo svobodo, naj se zdaj odstrani iz mojega življenja. Zdaj sem svobodna!

Zdaj sem svobodno bitje! To ja naša osnovna pravica s katero smo se rodili na planetu Zemlji! Nisem bila rojena kot služkinja ali sužnja! Kakorkoli me želi sistem s svojimi že zelo prefinjenimi načini vkleniti, je to nasilje nad mano. Zato naj se zdaj izkaže pravica in resnica! Svoboda je moja osnovna pravica!

Danes izbiram svobodo!

Kako lahko ti danes izbiraš svobodo? Kako lahko svobodno zadihaš? Kaj si zares želiš? Zdaj si to ureniči, malo po malo ali vse naenkrat!

Ljubek svoboden pristen igriv radosten dan!



🌷 P.S.: Svobodna bitja smo! Kaj želimo ustvarjati danes? Izbiraj s srcem! Dovolj je bilo ustvarjanja – kreiranja za sistem! Zdaj smo mi na vrsti, da zaživimo res svobodno in pristno in uživamo življenje! Zdaj komaj živimo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar