nedelja, 19. marec 2023

Srčna sreča!!!

Si upaš biti srečna ne glede na vse?

Si upam biti srečna ne glede na vse? Si upam biti toliko pristna, da sem lahko v radosti in veselju, ne glede, kaj se dogaja?

Ljudje so muhasti in samosvoji. Zapirajo polkna, vrata sreči in radosti. Me naj to žalosti? Naj to zmanjša mojo srečo? Ne! Zaupam, da sem tako močna, da sem lahko srečna ne glede na vse.

Kako to izgleda v praksi?

Vseeno uživam na zabavi, čeprav se kdo drži, se muli in se ne želi pogovarjati. Dajem mu prostor za svoje občutke, meni pa je vseeno fajn!

Zdaj komaj vidim, kako sem napredovala! Ne skrbim več za srečo vseh okoli sebe ampak sem raje sama srečna! Tudi če komu ni za plesati, lahko plešem sama!

Prav ponosna sem nase!

Otroci so muhasti, starši so muhasti, sestre so muhaste, sorodniki so muhasti, prijatelji so muhasti… in prav je, da jim dam prostor v teh svojih občutjih. Bomo že našli most eden do drugega, ko bo pravi čas! Saj bi bilo prav nasilno, da bi jih iz svojih pristnih občutij želela dvigniti višje in bolj visoko, kot so sami pripravljeni iti. Njihov svet je njihova odgovornost! Nasilno pa bi bilo tudi do mene, če bi morala skrivati svojo srečo in navdušenje!

Danes praznuj sebe in svoje življenje na svoj način! Zaupaj si! Zaupaj svojemu srcu! Božansko je! Zaupanje me prav sprosti v življenje!

Ko ga kdo želi ubrati po svoje, mu to seveda tudi dovolim, v vseh pogledih. Sebi pa dajem priložnost, da se povežem še bolj s svojim notranjim svetom. Sprehod mi koristi. Pisanje mi dobro dene. Tišina je blagodejna.

Kaj pa ti, su upaš biti tako drzna – predrzna, da si srečna ne glede na druge?

(Nikoli ne bodo vsi poravnani, ko si želim, zato bolje da odneham. Vedno še je kdo, ki ga je treba osrečiti. No, mogoče pa si tega ne želi. In to spoštujem.)

Ljubek pristen nagajiv živahen lahkoten zaupljiv iskren spontan edinstven jasen roza dan!



🌷 P.S.: Bodi predrzno pristna in srečna! Zato si tu, da bi bila ti – ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar