četrtek, 30. marec 2023

Negovanje Ljubezni (v sebi)!!!

Čutiš lepoto svojega srca?! Čutiš, kako si močna, ko si v srcu? čutiš, kako si lepa in nežna duša?! Čutiš, kako se vse lepote tvojega srca želijo izraziti?!

Čutiš to hrepenenje v sebi, kako se vsak delček tvoje duše želi izraziti?!

Danes si ustvarjaj čarobno življenje tako, da si pristna! Živi svoje življenje in se radosti v vseh pogledih! Bodi v vseh pogledih radost in veselje! Zaupaj svojemu notranjemu vodstvu!

Danes zaupaj, da ne rabiš pogrevati starih stvari iz preteklosti – dram, ki so že davno mimo! Stare so in ne dišijo več dobro. Če pa jih poješ, pa ti obračajo želodec in povzročajo slabosti! Niso več za pogrevati! Zato vsem neumnostim preteklosti – ne glede kaj so (krivda, sram, žalost, krivica, razočaranje, prevare, nerazumevanje, nesprejemanje, strah, izdaja ) – ne dovoli več vstopa v ta trenutek! Končano je! to je preteklost! Dovolj je bilo odprtih vrat vsem neumnostim! Ti časi so mimo!

Zdaj dovoljujem v svoj svet stopati mislim, energiji, ljudem, spominom, ki me hranijo in polnijo z ljubeznijo. Vse ostalo pa je samo motenje moje energije radosti tega trenutka obstoja! Zato vse drame, šccc – gremo stran!

Dovolj sem močna, da prenesem več radosti in veselja! Dovolj sem močna, da cvetim in se igram! Zaupam, da je to edino pomembno v mojem življenju! To je moja pravica, zato zdaj izbiram srečo! Ponosna sem nase, kako z lahkoto sijem in sem celovita! Samo odločim se. Vsak trenutek je opomnik ali sem na srčni poti, ker se občuti fantastično ali vsaj dobro, vse ostalo se občuti slabo! Zato danes zaupam svojim občutjem, da me vodijo prav!

Danes še bolj zavzeto varujem in negujem – no bolj cartam – vibracijo ljubezni v sebi! Zdaj je čas, da se še bolj okrepi!

Kako pa ti neguješ svojo vibracijo ljubezni v sebi in jo ohranjaš močno!??!

Zaupaj si! Tvoje srce in občutki te vodijo prav!

Ljubek srčkan lahkoten srečen pristen vesel radosten živahen kreativen hvaležen pisan dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Sledi svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar