nedelja, 18. december 2022

Skupaj smo močni!!!

Včeraj se je zgodilo nekaj čisto nepričakovanega. Klicala me je pustolovščina! In sem šla! Klicala me je! prav močno! Pa sem rekla da! Bila je fantastična izkušnja!

Tako sem se zaklepetala, da je kar pokalo po šivih! Bilo je fantastično!

Ljudje pa se spreminjamo. Jaz se spreminjam. Zdaj bolj vem, kaj si zares želim. Zdaj sem si bolj predana in zvesta sebi.

Lahko da še me kaj nepravega premami za kratek čas, potem pa se »streznim« in z lahkoto spustim izkušnjo. Ker jem vegansko, sem si zelo želela rezalnik zelenjave. Takega na elektriko. Želja se mi je uresničila in še znižan je bil za štirideset odstotkov. Ampak ko sem ga prinesla domov, mi je vso veselje splahnelo. Pa saj ne režem toliko zelenjave v špagete. Bolj bi rabila sekljalnik, ki mi samo na majhne koščke nareže čebulo (in ostalo zelenjavo). Pred nekaj časa se mi je pokvaril. Zato sem rezalnik nesla nazaj. Ob vprašanju, zakaj ga vračam, sem rekla, da ni bilo doma odobreno. Cela vrsta pri blagajni se je smejala. Jaz pa sem čutila, da sem naredila prav.

Včasih si želimo stvari, samo tako, ali kar tako – da bi zapolnile našo praznino. Enako je pri otrocih. Ne rabijo naših materialnih dobrin – vsega in še več- rabijo našo družbo in pristnost in spontanost in sproščenost. Občutek, da so vredu taki kot so – ne pa postavljanje na oder. Tam je osamljeno. Ljudje – vključno z otroci – se radi družimo, kdaj udarimo skupaj in se veliko smejemo.

Druženje nas bogati. Prav vesela sem, da sem lahko sproščena kot to, kdo sem. Zdaj pa je čas prenove od znotraj navzven. Pripravi svoje najboljše kozarce, krožnike in pribor. Začenja se praznovanje pristnosti.

Ljubek srečen jasen vesel edinstven uresničitveni pristen srčkan mavričen samorogast živahen lahkoten dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj svoji intuiciji in svojemu srcu. Tako se začne resnično praznovanje! In občuti se fantastično! Ti si – ti! In to je največji praznik vseh praznikov!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar