torek, 20. december 2022

Praznuj srčnost!

Danes je dan praznovanja! Daleč smo že prišli! Včasih hodim z mišjimi koraki naprej in včasih z medvedjimi. Včasih so tudi nazaj in spet naprej. Ampak samo, da dogaja. Pristna sem v stopanju proti svojim srčnim željam.

Rada bi si vizualizirala svoje srčne želje, da se ne znajdem vedno na izhodiščni točki in se potem res premikam naprej. Rada bi osvetlila svoje želje, kaj si res želim, da se lahko to potem tudi uresniči. Dajem svoje želje vesolju v uresničitev, hkrati pa jih občutim, kot da so že tu.

Moje so in kar mi pripada, pride točno ob pravem času! Zdaj še bolj zaupam v to!

Zaupam, da ne glede, kako si zapletam, se vse odpleta vedno v moje najvišje dobro. Lahko celo zavozlam, prerežem niti in začnem na novo plesti – ampak nič ne ustavi mojega dobrega.

Vse, kar si želim, si želi mene. Ne vem, kje sem to prebrala, ampak je čudovito! Zdaj še bolj zaupam v to!

Kaj pa si ti želiš?

Kaj si želiš uresničevati?

Ampak če pozabiš na želje – kot da je že vse urejeno in uresničeno – kako si v tem trenutku? Občutiš mir? To je najbolj pomembno! Kajti takrat imaš sprejemnik odprt za intuicijo, ki te vodi prav. Točno tja, kamor si želiš.

Ljubek srečen nagajiv lahkoten pristen srčkan sijoč unikaten edinstven živahen pustolovski celovit navihan sijoč mavričen pinki dan!



🌷 P.S.: Tvoje srce plete niti uresničitve tvojih želja, zato se umiri in dopusti, da pridejo k tebi.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar