sreda, 6. julij 2022

Ženska duša je negovalka Ljubezni!!!

 Se imaš kaj rada?!

(Od zdaj naprej bom pisala v ženski obliki, ker sem jaz ženska. Vse velja isto za moške. (Se imaš kaj rad?) Ampak ne poznam gledanja moških in njihovega potovanja. Ne poznam njihovih ran, ki si jih bodo mogli zaceliti z moškimi terapevti, zdravilci, srčnimi moškimi. Jaz pa poznam dušo žensk, svojo dušo, svoje srce – zato bom od zdaj naprej pisala za ženske in žensko dušo in žensko srce. (Navdušila me je Susan Ashley, ki je rekla, da je tu zato, da bi pomagala ženskam! Čutim enako!))

Kaj si naredila kaj lepega zase?

Kdaj si nazadnje naredila kaj lepega zase?

Kaj je to bilo?!

Kako neguješ svojo dušo?!

Poslušaš svoje srce?!

Danes pomirimo vse notranje vojne. Ne borimo se več proti sebi. Zaupaj si! Ti veš zase! Želje so dobre! Drugo je, če kaj želimo izsiliti. Potem smo v moški energiji kontrole in nadzora. Tu pa nismo zato! Tu smo zato, da bi sprejemale! Tu smo, da bi delile z radostjo! Me smo lepota – od znotraj in zunaj. Me smo milina. Me smo soustvarjalke čarobnosti.

Danes pa si vzemi čas ZASE in si ustvari malo ČAROBNOSTI zase. Dovoli si sprejemati Ljubezen. Napolni si srce! Vsrkaj vase vso lepoto. Zate je.

Že zdaj si ljubljena hči vesolja.

Tvoja vloga je dragocena, ker si negovalka luči Ljubezni. Ti hraniš in kuriš na kolektiven ogenj Ljubezni. zato le neguj svojo notranjo Luč in Ljubezen. To je tvoj največji prispevek in seveda srčnost! Zato danes naberi drva in zakuri velik ogenj Ljubezni! potem pa ga neguj, da gori večno!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen živahen kreativen uglašen pristen sproščen miren ljubeč dan!



🌷 P.S.: Ti si močna. Ti si ogromen prispevek k ognju Ljubezni! Dragocena si! Vredna si vsega dobrega!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar