petek, 17. junij 2022

Vse - kar lahko naredim - naredim!!!

 Zanimivi so simboli, ki nam govorijo. Samo pomembno je, da imam sploh odprto srce, da jih vidim! Včasih si že tako zatiskam oči, da ne bi rada nič videla. Včasih pa mi strah tako skrči energijo, da niti ne opazim znamenj.

Najbolj hitro in učinkovito mi pomaga dnevnik hvaležnosti. Takoj mi dvigne vibracijo. Potem ko pogledam na situacijo nazaj, ki je prej izgledala kot gora Everest, je zdaj kot krtova piramida iz zemlje! Prav zabavno mi je, kako se vse postavi v okvir. Res ni bilo življenjsko pomembno, kot sem mislila.

Potem pa še to pretakanje energije! Dovolj imam spuščanja na nižje vibracije. Ne iz mojih razlogov, ne iz drugih. Seveda sem sama odgovorna za to, ker se s temi vibracijami povežem. Ampak lahko pa tudi sebe dvignem v večjo vibracijo. Višjo. To je moja moč.

Lahko naredim vse, da se počutim bolje. Zadnje čase mi pomagajo kopeli. Pa seveda pisanje, pa sprehodi. Pa seveda sonce zjutraj, ki me takoj spravi v dobro voljo! Danes in včeraj je bil tako lep sončni vzhod! Prav vabi me iz postelje!

Čarobnost je vse naokoli. Smo ji pripravljeni odpreti srce danes?! Kaj lahko narediš, da je tvoje srce bolj odprto?!

Ljubek srčkan srečen igriv blažen pristen nagajiv razigran zabaven ljubeč živahen jasen hvaležen mil dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vso obilje z milino, zate je! Samo zato, ker si. Sprejmi z radostjo vse darove matere zemlje! Zdaj! Za vse je vsega dovolj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar