sobota, 18. junij 2022

Ljubljen-a!!!

 Kaj ni zanimivo, kako kupujemo ljubezen?

Ljubezen je dana z vsem srcem. Ljubezen se občuti dobro! Ljubezen se občuti fantastično!

Vse ostalo so samo bedni nadomestki!

Prilagajanje, da stojim na trepalnicah, samo da rečejo, popravi si še držo malo, če ne pa je kar dobro. To me osreči! Dobila sem pohvalo! Vredna pa tako ni nič! Če me nekdo ne ljubi in sprejema tako kot sem – stoječo na dveh nogah – brez postavljanja na trepalnice – ga/jo bo vedno nekaj motilo.

Zdaj pa gremo na klasičen primer.

Vedno si želim, da bi me imeli radi, da bi me sprejemali, da bi bili vsi zadovoljni in srečni. Potem pa jaz njihovo sranje procesiram in ga čistim! Nisem več pripravljena delati tega! Naj se dvignejo v vibracijo Ljubezni ali več – ali pa nič! Kako naj bodo odgovorni zase, če jim vedno jaz vse počistim?! So odrasli. Zdaj pa še naj to živijo na čustvenem in vibracijskem področju. Tako je! Pa saj nisem jaz neka čistilnica ali specialka, da bom čistila za njimi! Imaš problem?! Super. Kako pa ga boš rešil-a?!

Naveličana sem že kupovanja ljubezni. Samo mene opehari za dobre vibracije. Nisem več pripravljena tega žrtvovati! Saj imajo svoje trepalnice, pa se naj postavijo na njih, če jim ravno to paše!

Resnica je razkrita tudi v odnosih! Zdaj!

Pa tako sem si želela, da bi me imeli radi. Vsaj malo. Nehaj! Dovolj! Stop! To ni ljubezen! Koliko muham sem že zadostila, pa je bilo še vedno premalo. Ne bom šla več v to past.

Lahko se imam sama rada. Lahko grem v naravo in čutim povezanost z Ljubeznijo tam. Lahko se zase postavim na trepalnice, če mi je. nisem pa več pripravljena jemati nadomestkov Ljubezni kot upanje na nekaj več v prihodnosti. Nikoli ni nekaj več, samo več in več se je zahtevalo od mene. Ali je Ljubezen in višje, ali pa adijo.

Vse je enostavno.

Se imaš kaj rad-a danes? Potem opusti vse nadomestke ljubezni, izbiraj pravo Ljubezen. Ljubezen se občuti fantastično.

Ljubek srčkan lahkoten ljubeč iskren jasen pristen nagajiv radosten živahen srečen pisan mavričen vilinsko čaroben dan!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce pravi Ljubezni. Ti si ljubljena hči Vesolja. Ti si ljubljen sin Vesolja. Ti si zaželen-a, ljubljen-a, sprejet-a… točno tak-a kot si! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar