petek, 24. september 2021

Tvoj edini namen je, da ohranjaš ogenj!!!

 Tvoj edini namen je, da si Ljubezen! Tvoj edini namen je, da si Luč!

Danes spuščamo vse manipulacije, da smo karkoli manj kot ljubezen od sebe. Odpadejo kot sneg z drevesa, ko ga topi sonce! Vse strune, ki so še nas navezovale na strah, pomanjkanje in krivdo so prerezane zdaj!

Dovolj je bilo nameščanja misli v naše glave. Dovolj je bilo ustvarjanja strahu in služenja na naš račun! Imamo svobodno voljo in zdaj je čas, da zares izberemo! Dovolj je bilo kršitev!

Imamo svobodno voljo, da se gibljemo! Pa tudi pravico! Imamo svobodno voljo, da smo srečni! Danes to izberimo! Dovolj je bilo neumnosti!

Kdo ima kaj od tega?! Mi sigurno ne! Dovolj je bilo nasedanja manipulacijam!

Zdaj je čas, da si ustvarimo svet miru, obilja in ljubezni!

Tvoje edino poslanstvo je, da si ohranjevalec-ohranjevalka Ljubezni v svojem srcu! Zdaj pa vzemi to resno! Zares polagaj polena veselja, igrivosti, pristnosti in srčnosti na svoj ogenj Ljubezni! to šteje! Ne dopusti, da niti za trenutek ne ugasne Ljubezen v srcu! Dovolj energije smo jim že dali! Nazaj pa dobivamo samo sranje! Dovolj je bilo neumnosti! (Naj se resnica razkrije! Naj se pravica izkaže!) Ne zaupaj več napletanjem manipulacij! Danes izbiraj malo več sreče kot včeraj!

Ljubek srečen igriv radosten blažen kreativen iskren pristen srčen svoboden dan!



🌷 P.S.: Ti si močna kreatorka! Ti si močen kreator! Danes izbiramo – imamo svobodno voljo – svet miru in obilja in ljubezni! danes ustvarjamo svet v katerem z veseljem živimo! Ne pozabi! Ohrani ogenj Ljubezni v srcu in ga še zraven podpihni! Naj se razcveti Ljubezen! To je naša pravica!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sijaj v tebi! ❤️ https://youtu.be/TVlXAMmFosY

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar