torek, 21. september 2021

Pa kaj še!?! Dovolj!!!

 Življenje je čista radost. Življenje je polnost. Samo sprejemam več in več vabil za srečo.

Danes sem malo plesala. Kar tako. Nora šestdeseta! Prav prija malo razgibati boke! Rada imam staro dobro glasbo.

Včasih pa čutim, da mi staro dobro ni več dovolj dobro. Rada bi se poslovila od vseh misli, prepričanj, ki mi več ne služijo. Rada bi se malo bolj osvobodila preteklosti, ki me je omejevala.

Svobodno voljo imam, da si ustvarim, karkoli si želim.

Bom res dopuščala preteklosti, da me drži nazaj?!

Sicer pa vsak izgovor je dober. Podzavest. Preteklost. Prepričanja. Misli. Negativnosti sveta. Moje negativne misli. Bolečine. Manipulacija. Zlorabe. Sistem. Starši. Partner. Širša družina. Družba. Karkoli. Kdorkoli. Karkoli je priročen izgovor, da ne rabim stopiti na pot odraslosti, kjer sem odgovorna. Kam dajem svojo energijo in kako jo porabljam. Kam usmerjam svoje misli, besede in dejanja. To mi daje priložnosti, da se še kar naprej pritožujem in sem zagrenjena in mi ni treba narediti nič.

Kaj še mora postati bolj kritično in še slabše, da se bom potrudila zase? Da bom dvignila svojo vibracijo? Samo sama sebi sem na poti. Nič drugega. Ali bom kaj naredila ali bom imela izgovore?!

Danes res sledi svojemu srcu. Tega si vredna.

Ljubek srečen igriv radosten poln zabaven vesel sproščen svoboden fantastičen bleščeč lesketajoč živahen igriv nagajiv dan!



🌷 P.S.: Danes izkoristi svobodno voljo in se premakni naprej v želeno. Danes sprejmi vsako vabilo za srečo. Danes samo zacveti v svojih najlepših barvah! Sledi svojemu srcu. Poveži se s svojo naravo.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Resnica srca! ... https://youtu.be/Cy6LnVO19eU

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar