nedelja, 29. avgust 2021

Zelo dragocen-a si!

  Ne pozabi, zelo dragocen-a si! Ti si luč! Ti si navdih neštetim, da sijejo v ljubezni! Ti si luč, ki je blagoslov za vso vesolje! Neguj jo! Neguj to svetlobo in sijaj! Ti si navdih neštetim, da so v luči! Zato je tvoja svetloba tako pomembna!

Kaj te veseli?

To neguje tvojo luč! 

Kam te vodi tvoje srce?

To je sijaj! To je tvoja luč! To je tvoja ljubezen! 

Zapri oči in začuti to tvojo notranjo luč, radost, ljubezen! To si ti! Kdorkoli ti govori drugače, ne verjemi! Vsi imamo zanimivo preteklost! Ampak vseeno smo luč! Ne dopustimo občutkom krivde, sramu in čemurkoli podobnem, da nam razgrinja tančice preko naše luči! Vedno smo naredili najboljše, kar smo zmogli ali znali!

Vse je pridobljena modrost, da smo zdaj boljši! Čudoviti smo taki kot smo! 

Sij, moja ljuba, moj ljubi, sij! Dragocen-a si za ta univerzum!

Ljubek srečen srčkan igriv svetel bleščeč sijoč lesketajoč kreativen zabaven nagajiv dan! 



🌷 P.S.: Ljubljen-a si, samo zato, ker si! Vso vesolje se veseli tvojega obstoja! Vso vesolje se veseli, da se izraža kot unikatni ti! Veseli se in praznuj svojo luč! Tako jo širiš in povečuješ v vse smeri! Blagosol si svetu, vesolju! Ti si ljubezen v vseh pogledih! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Vadi srečo!  https://youtu.be/Z0lPscbVB9U

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar