sreda, 28. julij 2021

Zares je lahko!!!

 Ljubim svoje življenje!

Ni res, da se je težko povezati s srcem! Ni res, da je težko živeti iz srca! Ni res, da ga ne moremo slišati in čutiti bližine!

Vse to je laž, da smo ubogljive ovčke sistemu, ki dela za vse druge kot nas!

Naše srce je naš najbolj intimen pristen vodnik do naših srčni želja! Ko smo v srcu, smo magnetni za vse, kar si res želimo! To je naša srčna pot in legenda!

Najlažje je vzpostaviti povezanost s svojim srcem! Saj je vendar moje! Samo pozabila sem! danes polagam roko na sovje srce in ga odpiram ljubezni! naj me vodi! Naj me prežema in vodi v še več Ljubezni! tu sem, da bi ljubila z vsem srcem! Vse! Sebe! Druge! Naravo! Planet! To je naše največje bogastvo in zaklad!

Zato le prisluhnimo svojemu srcu! Zaupajmo v ljubezen srca! Vredno je in vredni smo, da si ustvarjamo čarobno življenje!

Naša legenda tukaj je pristnost. Zdaj pa jo živimo!

Srčkan ljubek srečen pristen igriv zabaven roza živahen pocukrano (posladkano) lep dan!



🌷 P.S.: Zdaj pa res sledi svojemu srcu! Samo pozabili smo, kako se povezati, ampak nikoli nismo izgubili zares te povezave. Bolj in bolj jo ljubeče negujemo, bolj pretaka v močan tok Ljubezni! Danes obudimo to radost! Tega smo vredni!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Občuti čarobnost! ... https://youtu.be/w4mLuEJWrHM

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Kid Rock - Born Free ... https://youtu.be/bu3rsha1ZtI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar