nedelja, 25. julij 2021

Usmerjaj z ljubeznijo!

 Čas se mi že dolgo ni tako upočasnil. Vse teče bolj lahkotno in umirjeno. Rada imam, ko si vzamem čas zase. Rada imam, da imam mir. Rada imam, da sem v tišini in pišem, da sploh slišim lastne misli.

Lahko si ustvarjam hrup okoli, da se mi ni treba soočati s sabo. Samo vedno in res vedno me je vse še dohitelo. Verjetno ob najbolj neprimernem trenutku. Zato si zdaj sproti vzamem čas zase.

Odzivam se na svoja dognanja. Vse je samoopazovanje. Vse je na koncu vedno soočenje s seboj. Seveda sem v situacijah z drugimi. Lepo pa mi je, da lahko vplivam na svoj del.

Kaj se je odražalo?

Kaj sem pričakovala?

Kaj sem verjela, kakšna so moja prepričanja glede tega?

Kaj lahko drugič naredim boljše?

Ljuba moja, ljubi moj, vse je odraz našega notranjega sveta. Če tam občutim čarobnost in mir, jo bom tudi od zunaj. Oziroma mi bo to vse odsevalo nazaj.

Kdo sem danes? Kdo si pa ti? Bodi luč, svet te potrebuje!

Ljubek srčkan srečen igriv sončen pisan lahkoten zabaven harmoničen dan!



🌷 P.S.: Kaj če bi danes odstranil-a, odstranili osebe našega življenja, ki nam pijejo energijo? Kaj če bi vsaj zmanjšali njihov vpliv?

Tvoja energija je dragocena, usmerjaj jo s pozornostjo!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Občuti čarobnost! ... https://youtu.be/w4mLuEJWrHM

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Jersey Girl - Bruce Springsteen ... https://youtu.be/78pdEP9Pr4s

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar