četrtek, 29. julij 2021

Ne morem, da ne bi...

 Včasih sem tako ustvarjalna, da ne morem nehati! Vse v meni kar brenči od idej! Kot milijone prižganih žarnic! Potem pa vse teče od ene ideje k drugi, da jih uresničujem. Potem pa sem kdaj v počasnem filmu. Mogoče celo v črnobelem, kjer niti zvoka ni. Moje telo se mora uravnovesiti. Vso bitje se spet postavlja v harmonijo. Danes je tak dan.

Dajem si dovoljenje, da se ustavim. Pa ne samo to, uživam v tem!

Rada imam take dneve! Potem pa se veselim velikega družinskega piknika! Kakšno veselje! Vse te zgodbe, kot smo sproščeni in polni veselja. Vsi čisto drugačni in čisto samosvoji. A hkrati nas ta različnost dela lepe in zanimive.

Vmes pa je malo oddiha.

Poslušam svoje telo, da rabi počitek. Zdaj.

Kaj pa ti potrebuješ? Zdaj pa si to ustvari – z ljubeznijo in integriteto seveda. Saj če smo v srcu, tako ali tako ne bi mogli drugemu kaj slabega storiti, ker bi nas bolelo še milijon krat bolj.

Lep izjemen čaroben čudovit umirjeno nagajiv igriv srčkan pikast jasen mavričen dan!



🌷 P.S.: Vse tvoje želje so že na poti k tebi. Naročilo smo že oddali. Zdaj jih samo spustimo k sebi, tako da izbiramo več sreče.

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Občuti čarobnost! ... https://youtu.be/w4mLuEJWrHM

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - Glory Days ... https://youtu.be/6vQpW9XRiyM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar