nedelja, 9. maj 2021

Odziva se z ljubeznijo!

 Kako je vse čarobno! Prav čutim toploto sonca na koži! To pa je tako za dušo! Obožuje to veselje in radost srca. Samo malo odstrnem tančice razmišljanja in že je vsa lepota vse okoli mene.

Saj imam rada svoje možgane. Rada imam, kako hitro se učijo, kaj vse delajo zame.

 Rada pa imam tudi poetičnost duše.

Najlepše pa mi je, ko delajo možgani in srce in duša in razum ubrano. Takrat pa mi življenje cveti.

Danes cenim in spoštujem svoje telo! Toliko naredi zame skozi ves dan! Prevečkrat ga jemljem za samoumevnega. Samo pritožujem se, če je kje kaj narobe. Drugače pa sploh ne cenim vseh njegovih dragocenih funkcij, ki potekajo samodejno. Moje telo dela po svojih najboljših močeh. Lepše kot skrbim za svoje telo, lažje dela še boljše. Danes ljubim svoje telo in odziva se z ljubeznijo. Danes cenim vdih, cenim bitje srca, vse nezavedne funkcije, ki me peljejo skozi dan.

Ljubek srečen igriv dan!



 🌷 P.S.: Življenje je polno radosti in pustolovščina! Danes dopuščam, da me zasipa z ljubeznijo, toplino, čarobnostjo. Danes zaupam, da je vse v moje najvišje dobro! Danes sem povezana s telesom in poslušam njegovo modrost! Bolj in bolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️ Nega duše! ... https://youtu.be/bd1oZflg0l8

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  The Tango - Scent of a Woman ... https://youtu.be/F2zTd_YwTvo

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar