ponedeljek, 10. maj 2021

Inteligentno se je odločati za srečo!

  Kaj ni zanimivo, da se dobrosrčnost vedno povrne! Veliko pa je tudi na občutku, da lahko naredim kaj dobrega. To je moj neprecenljiv zaklad! Srčnost! Lahko imam ne vem kakšne lekcije nasprotja od tega, ampak zaupam, da se vedno lahko vrnem v srce. Vedno se lahko povežem s srcem. Druge pa bo že karma dobila. To ni moje, da sem maščevalna.

Naj se pravica izkaže!

Naj se resnica razkrije!

Danes opuščam vsa zastarela, zarjavela, zastarana, obtičala čustva zamere ali krivice ali na sploh nespoštovanja. To ni moje! To je njihovo sranje! Zato to zlahka odpuščam. Ali pa sem vsaj pripravljena odpustiti!

Zdaj odpuščam!

Želim biti srečna ali želim imeti prav?!

Na koncu sem vedno jaz na boljšem, ker se lahko vrnem v svoje srce.

Danes res prisluhni svojemu srcu.

Lep čudovit sijoč pristen ljubek dan!



  🌷 P.S.: Življenje nas sproti vabi v lepoto, čarobnost, obilje. Seveda z odpuščanjem in opuščanjem dvigujem svoje rolete do dobrega in spuščam sonce v svoje srce! Čista Ljubezen se pretaka skozi mene. Danes odpuščam tudi sebi, da se nisem boljše odločala. Vse je učni proces! Veselim se, da radostno rastem!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  Dvigni  svojega  duha!  ...  https://youtu.be/a2rkTqBfb_A

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Dancing In the Dark ... https://youtu.be/129kuDCQtHs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar