torek, 11. maj 2021

Črnobelo je že davno zastarelo, zdaj sij v živih odtenkih srca!

  Nekaj v meni se radosti! Samo dopuščam več in več prostora temu delu sebe. Razliva se to veselje na vsa področja mojega življenja. Če bi oddajala signal, kaj oddajam? Kakšne barve je signal? Sivine, temnine ali sije kot sonce?!

Danes dajem več prostora soncu v svojem življenju. Pa pustimo življenje. Danes je ta dan. Danes je moj dan. Samo danes. Samo danes dopuščam več Luči v svoje življenje in Ljubezni. To seveda tudi oddajam. Želim si biti še bolj sijoča in svetla. Želim biti ne samo v barvah sonca ampak celotne mavrice!

Danes sem zavedam svojih občutij, čustev, razpoloženja in sploh se opazujem bolj zavetno, kaj oddajam. Danes sem skrita opazovalka. Najprej se zavedam, da lahko sploh kaj spremenim. Danes samo sijem v vsej svoji lepoti.

Ljubek srečen sijoč poln in pisan dan! Sij, moja draga, moj dragi! Danes bodi barvit-a! Črno-belo je že davno zastarelo, zdaj sij v živih odtenkih srca!



  🌷 P.S.: Naj moje in tvoje življenje presije sonce in potem to dajemo naprej. Vse je odločitev. Kaj se odločaš oddajati ti danes?

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  Dvigni  svojega  duha!  ...  https://youtu.be/a2rkTqBfb_A

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Twist & Shout / La Bamba ... https://youtu.be/eXvGbWO_DIk

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar