ponedeljek, 3. avgust 2020

Plusk! Pljusk! Pozdrav z morja!

Zaupam tej bližini, ki ostaja. Obstaja. Tu sem. povezana s svojim srcem. Blagost. Lepota. Ljubezen. Pristnost. Prisotnost. Narava. Vse je del mene in vse je del narave. Živim. Ljubim. Sem.

Na morju sem. tukaj se mi je še lažje povezati z naravo. Ljubeznijo. Vsem, kar imam v srcu. Tu še mi je lažje zaupati, da se vse odvija v božansko pravem času. Zaupam toku. Ne glede, kako izgleda, vem, da je v moje najvišje dobro in dobro vseh.

Bližina sem s sabo vedno bolj. To mi je pomembno.

Uživam vsak trenutek radosti. Polnosti. Užitka.

Saj je vsak trenutek dragocen.

Kako bi živela, če bi res verjela, da je moj zadnji dan? bi odlašala s čim še, ali kaj bi naredila? Živim radostno. Zdaj. to je pomembno. Živim tako, kot si želim. Pogled na bore, morje, sonce in pitje ledene kave pomaga.

Bila sem pod oljkami. Ljubki kavarnici čisto blizu morja. Nekako mi je prirasta k srcu. Zdaj se vedno tja vračam. Kliče me. Ampak danes je bilo tako vroče, da sem spila limonado v trenutku. Senca oljk je bila kot čipka položena na tla, mizo, stole.

Zdaj pa naprej. Kopanje. Kosilo. Kava. Ledena kava.

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčkan dan!

Cmok!

Objem!
















P.S.: Želim ti, da se res povežeš s svojim srcem. Naj ti bo kompas do bogatega izpolnjujočega srečnega življenja. Danes. Zdaj!


Ni komentarjev:

Objavite komentar