nedelja, 7. junij 2020

Kaj vas gor drži?

Kako kaj? Še dihamo? Smo še živi? Ali še sploh nismo začeli živeti?

Kaj vas kaj gor drži?

Če še dihamo, pomeni, da je več stvari dobrih kot slabih! To pa je tudi nekaj!

Včasih pa smo soočeni s smrtjo. Drugih okoli nas. Presenečena sem, saj vem, ne ne bi rabila biti, ampak, se me posebej dotakne, ko umirajo tudi mladi ljudje. Takrat sem še bolj odločena, da želim živeti pristno, po svoje, bolj drzno, unikatno. Res, po svoje. Zase. Potem za družino. Potem za širšo družino in potem za vse druge.

Želim imeti lepo življenje. Pa ne kot iz kataloga. Pa to hiško, pa to avto, pa tega psa in mačko seveda tudi, pa te počitnice.

Želim čutiti. Želim doživljati. Želim imeti odprto srce. želim ljubiti. Želim se smejati. Želim se tako smejati, da me bo vse bolelo od smeha. Želim plesati. Želim gledati v zvezde in srkati to lepoto. Želim gledati sončne vzhode in zahode. Želim biti ljubljena.

Želim živeti pristno z vsem srcem. Želim občutiti globoko radost pretakajočega življenja skozi mene. Naj pleše skozi mene, naj se izraža skozi mene, naj skače po lužah, pleše po dežju in lice nastavlja soncu.

Točno tako življenje si želim. Polno poljubov pristnosti, spontanih plesov sreče, prekipevajočih sooustvarjenih trenutkov. Vse sem. In vse se pretaka skozi mene. Živa sem!

Ljubek igriv nagajiv srčen srečen jasen unikatno sijoč šarmanten dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobnost v vseh pogledih! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar