sreda, 18. september 2019

Strah ali ljubezen? Ni vmesnega!!!

Srečo imam! Srečna sem! meni se kar vsak dan razodene kaj novega! Pravi užitek mi je teko živeti in rasti. Radostno rasti. Čutim da se pomikam z lahkoto proti svojim sanjam.

Tako.

Ena zelo debela knjiga je. Tečaj čudežev. Prav zanimivo branje. Mogoče za nekatere preveč obsežno in kar zahtevna terminologija je. no, nekajkrat sem jo že prebrala. Kako rada se pohvalim! Prav dobro dene!

Zdaj pa to, kar sem resnično želela povedati! No, bolj napisati.

Tam je napisano, da obstajata samo dve stvari.

Strah.

Ljubezen.

Ali si v strahu ali si v ljubezni.

Zdaj če to prevedem v svoje življenje. Imam misli. Skozi imam misli. In lahko razmišljam o tem, kaj pravi ta mali prestrašeni zvokec, ki se pretvarja, da je veliki, ker ima dobro ozvočenje.

Če mu dam besedo, bo rekel. Tako nikoli ne bo šlo. Danes bo se sigurno vse zgodilo slabo. Bodi previdna. Pazi se. Sigurno si nora, da misliš, da bo to šlo. Kdo pa si ti, da ti bo uspelo. In same take neumnosti. Bla! Bla! Bla! Bla!

No potem pa je tu glas ljubezni.

Ponavadi damo prednost bolj tistemu negativnemu. Ampak, če bi mu dali prostor, kaj bi rekel? Dobra si. Dobro ti gre. Mnogim je že uspelo pred tabo, zakaj ne bi tebi. Naredila si najboljše, kar si lahko. Zaslužiš si dobro. zaslužiš si, da si srečna. Vredna si vsega dobrega. Uresničuj svoje ideje. Bodi pristna, srčna, taka si najboljša. Samo sledi svojemu srcu, svojim sanjam.

No, tako je to. strah ali ljubezen. Je pa tako, da oba naenkrat ne morete govoriti. Tu pa zdaj pridemo mi na vrsto. Komu bomo dali prednost? Koga bomo poslušali? Pri govorjenju katerega glasu se boljše počutim?

Zdaj pa glas ljubezni samo povečajte. Povečajmo mu volumen.

Do zdaj smo bili navajeni, da smo verjeli le strahu, vadimo drugače. Vadimo glas ljubezni.

Ljubek sijoč pristen uresničen zabaven unikaten dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Ljubezen je že v tvojem srcu. Le prisluhi ji. Samo tebi govori, šepeta o strastnem življenju, kot si ga želiš v resnici.

Ni komentarjev:

Objavite komentar