četrtek, 19. september 2019

Po liniji najmanjšega upora! Pametno! Brez opravičevanja!

Hej, ne morem verjeti, kako privlačim znanje. Modrost. Kar srkam jo. Najbolj pa je zanimivo vpeljevanje tega v življenje. Priznam, da sem po naravi kar lena. Če se mi nekaj ne da, počakam, da me prime ali pozabim na to. ali naredim na hitro, po liniji čim manjšega upora in čim manj boleče… s čim manj trpljenja. Vem. To sem jaz.

Ali bila jaz!
Zdaj, ko res delam, kar ljubim. Uh! Kako dobra zgodba!

Zjutraj se zgodaj vstanem. Meditiram. Polno aktivnosti sem si uredila tako, da jih z lahkoto opravim. To mi prinaša tako notranje zadovoljstvo. Prav zabavno je gledati samo sebe, kako sem se spremenila. Delam same nove stvari in mi sploh ni problema!

To bi še zraven!?

Juhu, samo naloži!

Pa še kaj!

Res pa je, da mi veliko pomaga tabelica. Vsak dan si naredim križec, ko sem določeno nalogo opravila. To je tako enostavno kot meditacija. Jutranja. Ok. Klukica. Branje pol ure. Dobro.
Opravljeno! Afirmacije! Dobro! opravljeno! Kljukica!

Te kljukice me potem tako veselijo, kot bi dobila zlato medaljo za maraton. In vsak dan pretečem določene milje. Počutim pa se odlično.

No, od Vadim Zelanda pa sem prebrala, da je lenoba stanje duše.

To pa čisto razumem. Če nekaj ni v sozvočju z mojim srcem, se izmikam temu kot voda vsem oviram. Pa zakaj ne bi teklo.

Ljubek zanimiv prazničen srčkan pisan zabaven dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je samo tvoje! Osredotočimo se na prihodnost, na zdaj! Preteklost je za nami. Glejmo naprej! Kaj pa lahko izboljšaš? Kaj pa si želiš?

Ni komentarjev:

Objavite komentar