petek, 23. december 2022

Vračanje v notranji svet!

Zanimivo mi je branje knjig Jasperja Juula! Pravi, da ko so dobri odnosi v družini, vedno prevzamejo starši odgovornost. Če pa se kaj zalomi, pa so vedno krivi otroci za slab odnos!

Pa še res je!

Skupaj vzgajamo otroke, skupaj preživljamo čas, potem pa so kar naenkrat otroci krivi za vse. Vse je celovit pristop in vsa družina potrebuje pomoč ali navdih, kako naprej. Res priporočam njegove knjige, saj so mi ozavestile pogled. Zdaj se bolj zavedam, da bi zares rada spoznala svojega sina in ustvarjala še bolj pristen odnos. Ni »caka« v popolnosti, ampak v avtentičnosti, zaupanju in iskrenem pogovarjanju.

Si kaj avtentična v odnosu? Najprej s sabo, potem pa z drugimi.

Si pristna v vseh odnosih?

Pomembno je, da ko se vpletemo v kakršni koli sistem, da se potem vračamo v svoj notranji svet, v svojo zasebnost, v svojo ustvarjalnost. Najbolj dragoceno je, da se znamo povezati nazaj s sabo in da smo v stiku s svojim srcem.

Kaj so tvoji načini povezovanja s svojo notranjostjo?

Meni pomagajo sprehodi in pisanje. Meditacija. Tudi branje me sprosti, samo to je že spet srkanje informacij od zunaj. Najbolj prvi trije načini.

Danes ostani povezana s svojo pristno naravo! Čudovita si!

Ljubek srečen srčkan nagajiv lahkoten pristen žgečkljiv strasten cartljiv jasen prijeten uživanja poln dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj svojemu notranjemu svetu in občutkom. Zate so neverjetno darilo.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar