četrtek, 11. avgust 2022

Samo spustim in uživam na polno!!!

Imaš mir v srcu?! Čutiš, da živiš v njem? Obkrožena za jasnostjo mira, si nepremagljiva!

Vse, kar še ni razčiščeno, prihaja na plan.

Vse se razkriva. Vse je osvetljeno, do zadnjega kotička. Samo zato, da se spoprijateljim z vsem in objamem vso mojo preteklost z mirom. Drugi niso nič krivi. Delali so najboljše, kar so zmogli. Tudi jaz nisem nič kriva. Delala sem najboljše, kar sem zmogla in znala. Objemam vsak trenutek preteklosti in mu pustim oditi.

»Hvala, ker si me toliko naučil. Hvala, ker si mi toliko povedal o meni. Hvala, ker si zaključen. Zdaj pa ti dovolim oditi. Svoboden si. Lahko ostaneš v preteklosti in ne bom te več vlačila v sedanji trenutek. Zdaj te spuščam v Ljubezen! Še enkrat hvala, ker si v meni prebudil še več Ljubezni do mene. Zdaj pa lahko odideš.«

Niti se ne bom valjala v preteklosti niti v prihodnosti. Tako polno želim občutiti vsak trenutek. Kot mojo najljubšo jed, ali najlepši pogled na sončni zahod. Želim, da traja. Želim, da si res vzamem čas in počasi uživam vsak trenutek. Tu je vsa čarobnost. Samo v sedanjem trenutku sem zares v srcu. Čutim izpolnjenost in radost obstoja.

Čarobno je, da sem jaz – jaz. Pristnost je moj največji zaklad – tudi tvoj. Naša duša – izraznost naše duše – je naš največji zaklad. Ne zatajuj se več! Ne tlači se več k tlom in se ne pomanjšuj! Čudovita si! Ti si izjemna Luč in Ljubezen! Ne dovoli več nikomur in ničemur, da to zakrije. Zaupaj si! Čudovita si!

Lep izjemen čaroben lahkoten nagajiv srčkan pristen vesel radosten poseben zabaven čudežen živahen srčkan dan!



🌷 P.S.: Vredna si vsega dobrega! Zdaj pa si to dovoli!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar