sobota, 13. avgust 2022

Najbolj močna Luč!!!

Se sploh zavedaš, kako si lepa?! Od znotraj navzven?!

Se zavedaš, kako dragocena luč Ljubezni si?!

Se zavedaš, da namesto tebe ne more nihče sijati?!?

Jaz sem odgovorna za svojo luč. Jaz sem odgovorna, da negujem svojo notranjo svetlobo. Vse ostalo od zunaj jo želi zmanjšati, zamegliti, pokriti. Vse manipulacije, vzgoja, mediji… nas želijo programirati v strah in nemoč. Pa ni res, da nismo močne! Pa ni res, da nismo pomembne!!! Samo zato, ker nas ne morejo vpreči, ker ji ne dajemo več naše energije, smo že bolj močne!

Ženske smo čudovite duše. Naša svetloba je nalezljiva. Vedno delamo za dobro vseh. Zato smo tako dragocene. Ustvarimo domačnost in toplino iz nič. Ustvarjamo ogenj Ljubezni, ob katerem so vsi dobrodošli, da se pogrejejo. Te Luči in Ljubezni pa nismo več pripravljene dajati temi in temninam in sivim odtenkom. Dovolj je bilo napajanja na naših prsih! Dovolj je bilo namenjanja pozornosti vsem neumnostim. Ne morejo nas več povleči v strah, kajti me izbiramo Ljubezen. Oboje pa ne more soobstajati!!!

Močne smo! Naša luč je močna. Naše srce je najbolj močna Luč, ki nas vodi. Zato si zaupaj danes, moja draga, dragocena si!

Zaupaj si, moja draga, močna si!

Ljubek srečen igriv radosten srčkan pisan iskren pristen mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je lepo! Sreča je moja izbira! Rada se imam bolj in bolj in moje srce je odprto lepotam naše ljube matere Narave! Kaj pa izbiraš ti?! Strah ali Ljubezen?! Izbiraj s srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar