torek, 9. avgust 2022

Pretočnost resnice!

Želim si odpreti še bolj svoje srce.

Naj bo ves svet čaroben, ne samo moj! Soustvajajmo danes lepoto in jo zares vsrkajmo v svoje srce. Polno obilja, lepot, čarobnosti je okoli nas. Zdaj pa to sprejmimo kot najbolj dragoceno darilo! Življenje je čarobnost. V našem življenju bi naj uživale!

Dovolj imam trpljenja in omejitev in pritiska.

Dovolj! To smo že vse dali skozi. Ni to zame. Tega več ne rabimo! Dovolj je bilo! Trpljenje prinaša še več trpljenja. Zdaj pa je čas, da sreča in radost prinašata še več sreče in radosti – za vse! Naj se resnica izkaže!

Čas je, da odpremo srce novi Zemlji. Vsak je cenjen kot to, kdo je. Vsak je v svoji radostni rasti in njegovi darovi so prispevek k celovitosti. Vsak je izjemen točno tak, kot je zdaj.

Sprejmimo to novo Zemljo v svoje srce. Sprejmimo to čarobnost v svoje srce. Naše je. Pripada nam. že davno je bilo poplačano. Naše prednice in predniki so že vse poplačali. Ne dovolimo, da so se trudili ali umrli zaman. Vredne smo dobrega življenja. Dovolj je bilo vseh neumnosti in stiskanja. Dovolj je bilo!

Čas je za srečo! Čas je za radost.

Skupaj se usedemo z družino in prijatelji in se smejimo iz srca, uživamo v obilju in radosti. Občutimo notranje zadovoljstvo, da smo živi. Vsak trenutek je dragocen in prežet z Ljubeznijo.

Odpri danes srce sreči. To je tvoje poslanstvo. To je tvoja radost!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel pristen igriv zabaven srčkan srečen lahkoten srčen iskriv samorogasto pisan dan!



🌷 P.S.: Izbiraj s srcem. Izbiraj, kaj ti je radost. Resnica se še je vedno izkazala! Tudi zdaj se je! Zaupam v pravico in dobroto! Ljubezen vedno zmaga!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar