sreda, 10. avgust 2022

Močna si!!!

Spoznaj se! Spoznaj, kdo si. Samo tako lahko preglasiš glasove od zunaj! Samo tako lahko prepoznaš manipulacije. Nič ne rabiš. Nič ni moraš. Zaupaj si. Ti veš zase.

S toliko stvarmi nas »fopajo«, ki so tako daleč od resnice – mediji in vsa ostala propaganda – zdravstvo, politika…, ki niso normalne. Samo, če si v svojem srcu in zaupaš resnici svojega srca, boš to prepoznala. Zato je tako pomembno, da se vračaš v svoje srce. Tam je tvoj dom. Tam takoj prepoznaš laži in ostalo nesnago, ki je vsiljena nad nas. Ni pa resnica. Zaupam pa, da se resnica vedno izkaže. Tudi zdaj se bo! Se je v veliko primerih že! Definitivno zaupam v pravico in da dobro in Ljubezen vedno zmagata. Tudi zdaj zmagujeta!

Ljubezen je v naših srcih čista. Zato je tako pomembno, da si zares zaupaš.

Vmes pa uživaj! Kaj ti je največje veselje nasploh?! Danes to vnesi zares v svoj dan – urnik – zdaj! Vredna si, da se dobro počutiš.

Meni je danes razvajanje branje knjige, ki še je nisem uspela dokončati na morju. Zdaj jo bom prebrala. Naredila si bom tudi najbolj dobro kosilo sploh! Same take zdrave stvari, ki jih obožujem! Rada imam svoje življenje in želim še bolj odpreti srce veselju in sreči. To je moje poslanstvo. Zato sem tu. Zato sem živa. Zato je moja duša v tem telesu. Zdaj pa praznujmo, da smo žive in da smo nosilke dobrega, lepega, ljubezni. Danes praznuj svojo ženskost! Čudovita si! Močna si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen čaroben iznajdljiv sproščujoč miren zabaven vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Močna si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar