ponedeljek, 11. julij 2022

Srce kompas!!!!

 Zdaj sem gledala tako lepo risanko Bikec Ferdinand! Kako sem navdušena! Tudi on sledi svojemu srcu!

Pa ti, moja draga, kam te vodi pot?! Je srce tvoj kompas?!

Imaš notranji občutek, da si na pravi poti?!

Vsekakor me oblikujejo stvari, dogodki, ljudje od zunaj. Ampak vseeno nekako je vse samo odmev mene. Če v sebi občutim mir, lahko pogledam kamorkoli in začutim mir. Vse je ogledalo. Če v sebi obutim mir, lažje zaupam, da je in da bo vse dobro!

Zaupam v našo trdoživost. Kaj vse smo že dale skozi! To nas je definitivno okrepilo. Ampak zdaj pa je dovolj siljenja, kontroliranja, izsiljevanja, pritiskanja, ker to ni naša resnična stran. Me smo ženske, me sprejemamo. Me tudi z veseljem delimo, vse, našo modrost, srčnost, ljubezen, toplino.

Danes sem že nekaj izsiljevala. To je moški način. Hvaležna sem, da sem to videla, kar hitro. Žal mi je bilo. Po drugi strani pa sem bila ponosna nase, da sem bila jasna.

Seveda nas oblikuje zunanjost, zato upam, da se obkrožaš s prijetnimi vibracijami. Kaj vnašaš vase? So to afirmacije, glasba, dobre knjige, umetnost kot izraz trenutka?

Dopuščaš naravi, da te zdravi?!

Samo ustavi se. Vdihni jo. Čutila boš prisotnost čarobnosti in veličastnosti. To imaš vedno v sebi. Samo včasih si ne priznaš. Čudovita si!

Ljubek harmoničen jasen glamurozen pristen nagajiv sijoč avtentičen celovit zaupljiv radosten igriv navihan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar