ponedeljek, 13. december 2021

Zaupaj svoji naravi!!!

 Nič me bolj ne zasidra v miru in ljubezni kot povezanost z naravo. Nič bolj kot meditacija! Vse to je zadnje čase moja telovadba moje biti. Zaupam, da si želi duša postati vidna. Zaupam, da je bolj in bolj vidna. Prepustim ji, da postaja bolj in bolj vidna.

Zaupam, da je čas, da si zaupam.

Zdaj je čas, da zaupam svoji notranji naravi. Vem. Čas je.

Lahko spuščam vse staro. Lahko spuščam vse, kar ni več zame. Zaupam, da lahko sijem. Zaupam, da sem si lahko bolj in bolj zvesta.

Vedno znova sem spomnjena, da je pot srca – tisto pravo – zakaj sem zares tukaj.

Saj lahko živim v coni udobja, kot je normalno za družbo in ne vem kaj – po pričakovanjih in normah družbe, staršev… Ampak resnično zadovoljujoče življenje je, ko prav prisluhnem srcu in sledim svojemu sijaju. To pa je pot poguma in sreče. To pa je pot, ki mi dela življenje zares pustolovščino. Potem je življenje zares vredno živeti.

Vem. Negotovo je. ampak lahko občutim živost vsakega trenutka, kako se pretaka skozi mene. Lahko sem čisto v sedaj in samo uživam. Lahko sem srečna in izpolnjena. Lahko. Le da prisluhnem svojemu srcu!

To je polnost življenja. To je zares pomen, da sem sploh živa. Če ne pa samo životarim.

To je radost. Biti pristna. To pa je že potrebno malo več poguma in čuječnosti. Treba je brati med vrsticami!

Danes stopi iz vsakršnega nesmisla zagrenjenosti in si zaupaj! Sledi svoji srčni poti! To je tvoja lepota in radost v vseh pogledih. To je tvoja pot. Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv dan!




🌷 P.S.: Življenje je čisto lepo, če mu dovoliš, da se ti pokaže. Danes bodimo pretočni za smeh in veselje. Vse je že v tvojem srcu. zdaj! Le dopusti temu sijati! Vse te čaka na dlani! Rad-a se imej bolj in bolj! Dovoli si cveteti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar