sreda, 15. december 2021

Vse poteka z lahkoto!!!

Danes je nov dan. Danes je nov začetek. Lahko sem srčna in polna dobre volje. Lahko to vzamem kot nov izziv. Lahko sem srečna in zadovoljna in sem polna radosti. Lahko sem razigranost in lahkotnost. lahko sem veselje in radost. Lahko sem čistost in polnost veselja. Lahko samo sem.

Lahko je vse tako lahkotno kot topel poletni dež, nevihta, ki pada z neba. Lahko je tako lahkotno kot padanje listja z drevesa. Lahko je tako lahkotno, kot igrivost in polnost veselja. Lahko je tako lahkotno kot nežnost toplih žarkov. Tako lahko je kot opazovanje sijanje zvezd na nebu. Tako lahko je, kot nežnost jutranjega sonca. Močno, a blago. Nežno, a močno.

Kaj če bi vse potekalo s tako lahkoto? Kaj če bi vsemu dovolila, da pride s tako lahkoto? Zdaj je čas, da sem to, kdo sem. zdaj je čas, da sem sijaj in lepota. Zdaj je čas, da sem igrivost v vseh pogledih.

Lahko sem nežnost. Lahko sem smeh. Lahko sem veselje. Lahko sem nežnost in radost v vseh pogledih. Zdaj. Lahko sem smeh in veselje. Lahko sem živost in polnost.

Zdaj je moj čas, da sijem. Zdaj je moj čas, da zbistrim svoje misli in sem v jasnosti tega, kdo sem. lahko živim po svoje. Lahko sem živahnost. Lahko sem nežnost v vseh oblikah. Samo to je moje poslanstvo. Lahko sem veselje v radostnih pogledih. Lahko sem kreativnost. Lahko sem živahnost. Lahko sem. Sem. Sem. Jaz. To je dovolj.

Bližina sem. Radost sem. Nežnost. Sem. Sem. Sem. Sem. Jaz sem. To je dovolj. Dovolj, čisto dovolj. To je lepota tega, da sem živahnost in polnost veselja. To je dovolj. Lahko sem smeh in radost. Lahko sem nežnost in smeh. Lahko sem bližina z Ljubeznijo.

Samo sledim svoji srčni poti. To je dovolj. Zdaj.

Kdo si? Danes samo bodi. Svežina. Pristnost. Ti. To je dovolj.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smeha poln dan in seveda poslušaj svoje srce. Zdaj.




🌷 P.S.: Življenje ti daje neskončno priložnosti, da si srečna-srečen. Zdaj. Sprejmi jih. Lahko sem to, kdo sem. lahko sem življenje. Lahko sem bližina in veselje. Lahko sem nagajivost. Lahko sem jasnost. Lahko sem življenje. Lahko sem. Sem. Si. Ti si ti. Jaz sem jaz. Zato je svet lepši!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar