torek, 14. december 2021

Vodstvo srca!!!

 Življenje je polno veselja in radosti.

Kaj iščemo, to najdemo. Vedno! Čas je, da se posvetimo zares iskanju dobrega!

Zdaj imamo vsi nov poklic! Smo iskalci dobrega!

Kar iščemo, to najdemo.

Torej, kaj boš iskal-a danes?

Lahko slediš svojemu srcu?

Kam te vodi tvoje srce?! Kdo si danes?

Čutiš, kako vse vibrira veselje v tebi, ker si. Čutiš, da če dihaš, da je več dobrega kot slabega. Čutiš, da se želi življenje samo izražati kot ti. Vse je praznovanje tega, kdo si. Vse želi izvabiti iz tebe tvojo pristnost. Vsa narava in vso vesolje in mati Zemlja se veseli tvojega sijaja srca!

Ne verjemi več, da moraš biti zamenljiv neizrabljiv vijak v mehanizmu človeštva. To ni res! (Komu to služi in kdo s tem služi?!)

Resnica je, da si tu samo zato, da bi cvetel-a v svoji pristnosti! Življenje je praznovanje tega, kdo si v resnici. Življenje je eno samo praznovanje vsega obstoja.

Bolj kot si v srcu, bolj je tvoje življenje praznik! Zate! To ne pomeni ognjemetov, plesa do jutra in pojedin v neskončnost! Lahko tudi! Ampak bolj občutek prazničnosti v tvojem srcu. ne vem točno, kaj bo, ampak zaupam da je dobro. Občutim notranjo srečo in zadovoljstvo, da prispevam kot to, kdo sem v resnici. Lahko praznujem! Lahko se veselim! Lahko samo dopuščam, da vse teče skozi mene kot čista reka Ljubezni. Naj se pristna narava izraža kot jaz skozi mene. Tu sem. Uporabi me v vrtu življenja in raznolikosti. Lepo je biti drugačen. Potem vsi cvetimo v svojih najlepših barvah. Tako je. življenje je polno radosti in cvetenja. Zdaj je moj čas razigranosti. Vse je del igre življenja. Zdaj je čas nagajivosti, da se izraža kot jaz.

Srečen nagajiv radosten blagodejen vesel harmoničen kreativen pristen srčkan ljubek bogat dan!




🌷 P.S.: Vse je že v tebi. Zdaj si samo dopusti sijati z vsem srcem. Le zaupaj svojemu srcu. prav ti govori. Življenje je ena sama Ljubezen, ki te vabi v radostno rast! Živi svoje najboljše življenje. Živi svoje najboljše sanje. Zdaj! Lahko si dovoliš sanjati. Lahko si dovoliš biti to, kdo si. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - We Will Rock You ... https://youtu.be/-tJYN-eG1zk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar