četrtek, 16. december 2021

Izjemna-izjemen si!!! Zares!!!

 Kakšna lepota se odpre, ko sem samo to, kdo sem. Drugi ljudje se sprostijo. Kar vsem je potem lažje odvreči neke nesmiselne maske. Ni več potrebe. Zakaj?!

Če bi vsak v sebi občutil, kako je izjemen in čudovit, bi vse neumnosti odpadle. Vse neumnosti po tekmovanju, dokazovanju, razkazovanju... Vsak bi se dokazoval sebi, da zmore boljše. Vsak bi pokazal sebi, da je boljši kot je bil zadnjič. 

Ni več dokazovanja navzven. Samo je. življenje. To leto sem dosegla toliko glede na prejšnje leto. Okrepila sem se na teh področjih. Raziskala sem ta nova področja. Čisto sem se prepustila zaupanju na teh področjih. Odprla sem srce, ne glede na vse – zdaj zaupam, da obstaja moja prava oseba. Zame. Kar je bilo je bilo. Zdaj odpiram srce ljubezni in lepoti. Zaljubljena sem v svoje življenje. Prav lepo mi je.

Vse, kar delam, delam z ljubeznijo. Vse, kar delam, delam s srcem.

Zdaj to vem, da je to moje poslanstvo. Določim namen uri. Potem pa ji dopustim, da se razcvete. Določim namen dnevu, potem pa pustim, da se razbohoti na ne vem koliko lepih načinov. Bilo je izjemno. Biti zunaj. Bilo je izjemno biti na travi. Bilo je izjemno biti v stiku s čarobnostjo.

Zdaj komaj občutim, da sem živa.

Čutiš to življenje? Diha skozi tebe. Čutiš to čarobnost? Pretaka se skozi tvoje srce. Zdaj je tvoj čas. zdaj. Le dopusti Ljubezni, da se razbohoti v tebi.

Sledi svojemu srcu.

Lahkoten čaroben igriv ljubek srečen nagajivo smešen jasen vesel žametno šarmanten kreativen dan!




🌷 P.S.: Sledi svoji čarobnosti. Najbolj pa zaupaj, da je vedno v tebi. Lepa si. Lep si. Nikomur in ničemur se ti ni treba dokazovati. Zdaj. Ali nikoli. Samo cveti. Vse je čarobnost. Tako kot marjetica in tulipan in vrtnica in trava in ti. Vse je čarobnost. Vse. Le zaupaj.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar