nedelja, 28. november 2021

Poljubi življenja!!!

Čutiš poljub življenja z vsakim vdihom? Čutiš poetičnost, kako se pretaka skozi tebe?! Čutiš, kako lepo je biti to, kdo si? Slaviš življenje s svojo pristnostjo?! Slaviš nagajivost življenja s tem, da si poln-a radosti, samo zato, ker si živ-a.

Ljubezen se pretaka skozi tebe. Zdaj pa ji dopusti. Naj diha skozi tebe lepota tvoje duše. Občuti ta trenutek. Občuti jasnost sebstva v vsaki celici, dihu, avri, čarobnosti vsega kdo si.

Naj pristnost diha skozi tebe. Naj sije. Ne moreš biti več v premajhni škatli. Tvoj čas je. Tvoja širitev je zdaj. Bil-a si zavit-a kot metulj v bubi. Bila si skrčena kot popek rdeče vrtnice. Utesnjeno ti je. razširi svojo pristnost v široko razprt dišeč svet. Razpri krila metulj unikatnih barv. Poleti v nebo. Tvoje je. vsa svoboda je tvoja. Vsi sončni žarki so zate, da te božajo narahlo in ti vlivajo radost Ljubezni. samo zato, ker si. Samo zato, ker si se odprl-a soncu, svetlobi, Ljubezni. Naj bo vsak trenutek napolnjen z ljubeznijo pristnosti tvojega srca.

Potem ni prespraševanja. Potem odpade ugibanje, če je to zate. Potem odpade iskanje potrditev. ti v srcu veš. Če so vsi proti in drugačni, ti v srcu veš. Nihče ti ne more prekriti, preglasiti, utišati tvoje resnice srca. Ti veš zase.

Zdaj pa le zaupaj svojemu glasu. Zdaj pa si le ustvarjaj čarobnost in lepoto. Zdaj pa si le ustvarjaj čudovitost. Močni kreatorji smo. Zdaj je čas, da ustvarjamo novo Zemljo. Vsak cveti kot čudovit posameznik v svojih najlepših barvah. Nismo samo zameljiva matica sistema, ki nas potrošniško zasužnjuje. Bitja srca smo s svobodno voljo. Vsak sije v svoji najlepših pristnih odtenkih in občuti se fantastično! Skupaj soustvarjamo svet ljubezni, miru, obilja in razcveta ter veselja. Cenimo drug drugega zaredi svoje drugačnosti. Ljubezen nas obdaja kot kokon. Vse se dogaja za najvišje dobro vseh. Življenje je zakladnica pristnih srečnih odnosov in izkušenj. Lepo je živeti v harmoniji z materjo Zemljo. Naši otroci so srečni in razigrani in z iskricami v očeh. Mi pa tudi.

Zdaj si ustvarjajmo nov svet. Prispevajmo s svojo pristnostjo.

Ljubek radosten igriv lep sijoč živahen izviren jasen pristen nagajiv lupčkan srčkan dan!




🌷 P.S.: Odreži vse vrvi od starih sider sramu, krivde, zgubarstva, ponižanj, nevrednosti, obtožb, nevidenosti, nesprejetosti, žalosti… in končno zapluj. Naj bo tvoje srce kompas. Le prisluhni mu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar