četrtek, 2. september 2021

V sozvočju s srcem!

 Danes spoštujmo svojo srčno energijo. Spoštujmo tudi svojo žensko ali moško energijo. Obe sta dragoceni! Ni namen, da moški postanejo ženske. Tako mi kot ženski ne bi bili privlačni. Namen nas vseh je, kot človeštva, da se pomaknemo v srce!

Ampak to še vedno ne pomeni, da smo vsi v ženski energiji. Samo pomeni, da um dela v sozvočju s srcem. Oziroma, da je um služabnik srca!

Toliko bremen imamo kolektivno kot moški in ženski princip. Zdaj pa je čas, da to spustimo. Prosimo za odpuščanje. Oprostimo. Sao tako se bomo pomaknili naprej v srce! Ni več boja. Smo enakopravni, a vendar drugačni. To nas dela zanimive. Danes blagoslavljam svojo žensko energijo. Danes praznujem svojo ženstvenost! Danes praznujem vse svoje prednice! Danes pa blagoslavljam tudi vse moške. Danes praznujem, da obstaja moška energija. Danes praznujem obstoj vseh svoji prednikov!

Skupaj soustvarjamo čudovit svet! Praznujmo soobstoj!

Ljubek srčkan srečen igriv blažen plešoč zabaven kreativen optimističen bogat srčen bleščeč dan!


 

🌷 P.S.: Vredna-vreden si le najboljšega! Zdaj pa to sprejmi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Vadi srečo!  https://youtu.be/Z0lPscbVB9U

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar