sobota, 4. september 2021

Čudovit-a si!

 Včeraj sem bila v takem toku pisanja – misli – srčnosti! Kar naenkrat pa mi je sredi vsega zmanjkalo baterije na računalniku. Saj sem vedela, da je čisto pri koncu, ampak nisem pa še pričakovala izklopa.

Ampak je moj dragi računalnik vse shranil! Tako sem vesela!

Res je pomembno, da se zavedamo, da smo čudoviti! Vsi!

Imamo čudovito dušo, ki se izraža skozi otipljivost našega telesa.

Zdaj pa bodimo pristni.

Ni res, da smo preveč zakomplicirani, čudni, nenormalni ali ne vem kaj še vse. Nesprejemljivi. Smo kompleksna bitja, ampak naša raznolikost in globine so nam zares v ponos. Zaradi tega smo vsi drugačni in unikatni in čisto posebni.

Kako lažje je, če se sprejmem. Vem. Nikoli ne bom popolna. In če bom čakala na to, da bom, bom zapravila celo življenje. Že zdaj – ne popolna – sem sprejemljiva, vredna ljubezni, vredna radosti, vredna, da delam kar ljubim in sem dobro plačana za to, vredna dobrega prijateljstva, vredna obilja… vsega, kar si želim.

Lahko se širim in postajam več, ampak že zdaj sem dovolj. Že zdaj sem dovolj čarobna! Seveda to velja tudi zate. Lahko se širiš, če želiš. Si pa že zdaj unikatna neponovljiva različica vesolja. Ti prispevaš svetu s tem, kdo si.

Ljubek srečen izjemen čaroben bogat raznolik pester igriv čudovit lesketajoč bleščeč nagajiv dan!



🌷 P.S.: Zacveti, moja draga - moj dragi! Vredna si - vreden si, da uživaš svoje življenje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar