nedelja, 16. maj 2021

V harmoniji s srcem vse teče zlahka!

  Kako kaj tvoje baterije? Se kaj polniš?

Ali drugače povedano, kako je kaj tvoj rezervoar? Gorivo samo porabljaš, ali ga kaj dotočiš tudi?!

Ne gre dolgo na hlape. Nega moje duše je pomembna. Pa če je to droben obred pisanja dnevnika hvaležnosti, pitje kave in uživanje v oblakih in ptičjem petju. Čarobno je! To me vedno poveže s srcem. Sploh pa pisanje in narava.

Kaj če bi danes dopuščala, da vse pride zlahka. Danes sprejemam, da se ne rabim mučiti za stvari. Samo prej sem v harmoniji s svojim srcem in vse teče zlahka. Čudovito je! Samo dopuščam, da se ta čarobnost pretaka skozi mene bolj in bolj!

Se moram potruditi, da se ne trudim! Ali vsaj, da se ne trudim preveč! Kaj pa, če je že vse moje, samo jaz tega ne dovolim, ker tako zelo pritiskam in stiskam, da ne more priti v mojo dlan. Danes razpiram dlani. Pridi sonce in luč in zvezde in svetloba in sijaj. Napolnite moje srce!

Uživaj danes v lepem ljubkem sijočem čarobnem dnevu!



🌷 P.S.: Kdaj si nazadnje opazoval-a zvezde!? Izjemne so! Zdaj pa se ozri vase. Izjemna si! Izjemen si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  Dvigni  svojega  duha!  ...  https://youtu.be/a2rkTqBfb_A

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Irving Aaronson - Lets Misbehave - 1928 Cole Porter Collection Version ... https://youtu.be/JctNtRfHRLU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar