petek, 26. marec 2021

Nihče nam nič ne dela!!!

  Lepo je samo biti tukaj. Sredi vsega tega. Počutim se na oazi dobrega. Opazim ga v drugih, okolici in bolj in bolj tudi v sebi.

Kako ne deluje, da sem pasja do sebe! Potem sem še manj motivirana, da karkoli spremenim in sem še bolj pasja do sebe. In tako se ponavlja začaran krog. Seveda navzdol!

Lepo je biti prijazna do sebe. Seveda tudi do drugih. Do drugih je skorajda lažje. Ampak vadim, da je vedno bolj in bolj lažje biti prijazna do sebe. Saj bo!

Vedno sem bila uvidevna in prijazna do drugih. Ampak zdaj je čas, da sem res do sebe. Lahko opustim vse blodnje, kdo bi morala biti in samo sem, kdo sem.

Nihče mi nič ne zapoveduje, me nikamor ne sili. Sama dajem pomen besedam koga ali dejanjem. Ali pa preprosto zamahnem z  roko in grem naprej. Jaz odločam. Jaz odločam, čemu dajem pomen in kaj si želim vzeti v račun, zakup, s sabo. Jaz odločam, ali bom dala težo in vrednost besedam drugih. Torej se vse dogaja v meni.

Danes si dovoljujem sijati po svoje. Bolj in bolj. Kaj pa ti? Siješ kaj? Danes je tvoj dan!

Ljubek srečen sijoč pristen nagajiv dan!

 🌷 P.S.: Življenje je tvoje in zdaj ga živi. Nihče nam nič ne dela! Sami izbiramo, kaj bomo verjeli in kako si bomo ustvarjali življenje. Močni kreatorji smo! Zdaj! Izbirajmo danes srečo bolj in bolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Dancing In the Dark ... https://youtu.be/129kuDCQtHs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar